Review-Produse pentru Unghii Mavala

M-am gândit sa vă povestesc astăzi câte ceva despre produsele Mavala pentru unghii, aşadar voi începe cu o scurtă descriere a brandului Mavala.
„De aproape 50 de ani, Laboratoarele de Cercetare şi Clinica de Frumuseţe Mavala din Geneva (Elveţia), şi-au concentrat eforturile pentru a soluţiona problemele îngrijirii şi frumuseţii mâinilor şi în special a unghiilor.”

Recomandări pentru îngrijirea unghiilor:
„Fiecare produs Mavala pentru îngrijirea unghiilor dă soluţia exactă pentru fiecare problemă specifică. Însă pot exista probleme ale unghiilor dificil de tratat, fiind necesară o combinaţie de produse Mavala care va permite obţinerea unor rezultate rapide şi spectaculoase.
După cum reiese şi din descrierile de mai sus a celor de la Mavala, acest brand elveţian ne pune la dispoziţie o gamă de produse destinate îngrijirii mâinilor, şi o alta destinată îngrijirii unghiilor.
Eu am încercat până acum doar gama destinată îngrijirii unghiilor, despre care vă voi şi vorbi de altfel.
Fiecare dintre noi femeile, cunoaştem importanţa unei manichiuri impecabile si a unor mâini îngrijite, nu degeaba se spune ca „mâinile sunt cartea noastră de vizită”, depinde doar ce înţelegem fiecare dintre noi prin noţiunea de mâini îngrijite.
Eu sunt adepta unghiilor scurte cu cuticule îngrijite şi unghiile perfect finisate. Pentru mine unghiile îngrijite nu înseamnă nicidecum unghii lungi sau neapărat date cu ojă. În marea majoritate a timpului, unghiile mele de la mâini nu sunt date cu ojă, pentru că obişnuiesc să gătesc şi atunci cand gătesc, prefer să nu am ojă pe unghii din motive lesne de înţeles, de asemenea nu îmi place să am ojă pe unghii când îmi efectuez tratamente faciale, pentru că nu e igienic şi steril pentru ten.
Nu frecventez de ani de zile saloanele de manichiură/pedichiură, pentru că nu a fost dată cand am călcat pragul unui astfel de salon şi să nu fi ieşit de acolo puţin accidentată şi ţinând cont de faptul că sunt ipohondră, am renunţat să-mi mai ofer singură bătăi de cap.
Urăsc unghiile lungi, pentru că îmi dau senzaţia că ascund adevărate depozite de bacterii şi de asemenea nu îmi plac nuanţele de ojă maro sau cele deschise la culoare.
Îmi plac la nebunie unghiile scurte, colorate în nuanţe cât mai vesele, iar roşul şi nuanţele care derivă din această culoare, sunt preferatele mele pentru colorarea unghiilor.
Acestea fiind spuse, voi începe prin a vă povesti câte ceva despre produsele mele de unghii preferate de la Mavala.

Mască Peeling şi Luminozitate
Este o mască concepută pentru menţinerea unghiilor netedete şi curate. Curătă impurităţile unghiilor şi a conturului acestora, netezeşte suprafaţa unghiei păstrându-i flexibilitatea, înmoaie cuticulele şi ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii.
Se utilizează o dată sau de două ori pe săptămână, după îndepărtarea ojei şi pilirea unghiilor. Se masează uşor o cantitate mică de produs pe unghiile şi cuticulele umezite, timp de 10-20 de secunde pe fiecare deget. Apoi se clăteşte cu apă călduţă, folosind peria de unghii Mavala, pe care o găsiţi în ambalajul produsului.
Pentru rezultate cât mai bune, continuaţi cu Gelul pentru Îndepărtarea Cuticulelor.

DSCN0482

Gel pentru îndepărtatea cuticulelor
Acest gel este excelent pentru a ne scăpa de povara tăierii cuticulelor, acţiune pe care nu o recomand deloc. Se aplică gelul pe conturul unghiei şi după aproximativ un minut, cu ajutorul unui beţişor pentru cuticule se împing cuticulele spre baza unghiei.
Acest gel ajută la eliminarea surplusului de cuticule, conferindu-le unghiilor un contur impecabil. Beţişorul pentru cuticule se găseşte în ambalajul produsului.

DSCN0479

Mavapen
Este un ulei pentru cuticule, îmbogăţit cu vitamine. Un produs extrem de uşor de folosit, având aspectul unui creion, asigură un contur perfect al unghiilor. Uleiul nutritiv şi hidratant este bogat în vitaminele E şi F.
Este un tratament care poate fi folosit oricând, chiar şi peste ojă.
DSCN0486

002 Bază tratament cu dublă acţiune
Continuaţi îngrijirea unghiilor prin utilizarea acestei baze protectoare pe suprafaţa întregii unghii. Mavala 002 are rolul de a proteja unghiile de factorii externi dăunători şi de pigmenţii din lacul de unghii şi totodată, datorită formulei sale speciale prelungeşte durata manichiurii.

DSCN0476

Lacuri de unghii Mavala
Mavala ne pune la dispoziţie o gamă vastă de culori, atat de diversificate şi de frumoase, încât alegerea lor e extrem de dificilă.
În poza de mai jos, sunt dată cu ojă Mavala nuanţa Acapulco (63). O nuanţă superbă de bordo, care îmi place tare mult.

DSCN0467 DSCN0468

Colorfix
Este un fixator pentru lacul de unghii. Este o peliculă transparentă care usucă lacul de unghii, dându-i strălucire şi îl protejează împotriva crăpării şi al ciobirii.
Un fixator pe bază de acryl, care prelungeşte viaţa unghiilor.

DSCN0473

Mavadry
Pentru cele ca mine, care nu aveţi rabdare pană când se usucă lacul de unghii, s-a inventat Mavadry. Un produs care îmbracă unghia într-o peliculă transparentă conferindu-i un luciu suplimentar si asigurându-i o uscare cât mai rapidă.

DSCN0475

Cu siguranţă, utilizând produsele Mavala putem obţine o manichiură impecabilă la noi acasă.
Eu una mă declar mai mult decât mulţumită de eficienţa acestor produse si simt că s-a instalat între noi o prietenie de cursă lungă.

Produsele Mavala se găsesc în farmaciile Help Net, Sensiblu, farmacia Tei, parfumeriile Kendra, Beauty Mania şi de asemenea online.

Aţi încercat produsele Mavala? Ce preferinţe aveţi în ceea ce priveşte îngrijirea unghiilor?

DSCN0491

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s