Review – Scholl Velvet Smooth

Vara e tot mai aproape, iar pregătirile pentru sezonul cald sunt în toi. Încercăm diete „miraculoase” care să ne scape de surplusul de kilograme acumulate de-a lungul iernii si de asemenea apelăm la tot felul de tratamente de exfoliere şi înfrumuseţare, care să ne ajute să avem o piele cât mai frumoasă şi strălucitoare.
Tocmai de aceea m-am hotărât să vă povestesc astăzi, câte ceva despre pila electronică pentru picioare Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant de la Scholl.
O pilă extrem de eficientă, uşor de folosit, care înlătură cu uşurinţă pielea îngrosată de pe călcâie şi picioare.

DSCN0773

O pilă care după parerea mea, ar trebui să se regăsească în arsenalul de înfrumuseţare a oricărei femei, dar totodată e la fel de utilă şi pentru reprezentanţii sexului tare.
E un produs sigur, care ne ajută să obţinem rezultate profesionale în ceea ce priveşte îngrijirea picioarelor, direct in confortul propriei locuinţe.
V-am mai povestit la un moment dat că nu obişnuiesc să frecventez saloanele de manichiură/pedichiură, datorită faptului că sunt ipohondră şi sunt extrem de sceptică în ceea ce priveşte sterilizarea echipamentelor dintr-un astfel de salon.
Consider că Scholl Velvet Smooth reprezintă soluţia ideală pentru persoanele ca mine, dar si pentru cei care vor o solutie cat mai utilă şi profesională pentru picioare frumoase şi catifelate în intimitatea propriei locuinţe.
DSCN0792

Pila electronică Scholl Velvet Smooth funcţionează cu ajutorul a patru baterii de tip AA, iar pachetul Scoll Velvet Smooth are aceste baterii incluse şi de asemenea mai conţine şi un capac protector pentru pilă.
Pila se porneşte cu ajutorul inelului de la baza acesteia, printr-o simplă rotire.
Pila se foloseşte pe pilea uscată şi curată, trecându-se cu grijă peste zonele cu piele îngroşată, de câte ori este nevoie, dar fără a insista mai mult de 4 secunde pe aceeaşi zonă.
Un capăt rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi întrebuințat în medie, de 12 ori. După acest număr de întrebuințări este recomandat să fie înlocuit. Rezervele se găsesc cu uşurinţă şi sunt împachetate câte două într-un pachet.

De asemenea, Scholl Velvet Smooth nu foloseşte lame ascuţite și se opreşte automat, dacă este apăsată prea tare de piele. Pentru a favoriza rezultatele obţinute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth şi pentru a preveni îngroşarea pielii, este recomandată folosirea zilnică a Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor.
Aşadar, dacă vă doriţi picioare frumoase şi catifelate care să vă sporească încrederea în propria persoană şi care să arate impecabil în incălţările potrivite sezonului cald, nu ezitaţi să utilizaţi pila electronică Scholl Velvet Smooth.

Preţul recomandat al pilei este de 170 de lei, însă în această perioadă se desfăşoară mai multe promoţii privind acest produs şi cu siguranţă veţi putea să o achiziţionaţi şi la un preţ mai mic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s